lördag 20 februari 2016

Personliga och unika Förlovningsringar.

Personliga smycken blir det ju när vi får äran att tillverka på beställning i vår lilla silververkstad.
Här är högt personliga förlovningsringar med egen design.
Hennes silverring är designad så att den ser ut som två, genom att man gjort ett spår på ringens mitt, och satt stenarna längs den ena kanten på ringen som också frostats. 
Den andra delen av ringen har lämnats blank.
Och enligt kundens önskemål har en text med synnerligen personlig betydelse graverats på förlovningsringarnas kant. Inuti står namnen och datum graverat med diamantnål.
Förlovningsringar och vigselring i ett
Fler inspirationsbilder på våra handsmidda förlovningsringar med olika kombinationsmöjligheter, olika stenfärger & text-typsnitt finns på vår hemsida: www.alskadebarn.se/Forlovningsringar
Personlig ring. Förlovningsring och vigselring i ett.
Det är verkligen en ynnest att få smida människors kärlek! Det är med högsta respekt och glädje vi tillverkar alla smycken, jag och Ulf. Personliga och unika förlovningsringar har vi fått den äran att smida flera stycken av, och det är verkligen fantastiskt roligt att tillsammans med det beställande paret komma fram till en ringdesign som blir helt unik!
Lika unik som deras kärlek, lika unik som vårt hantverk och lika roligt som samarbetet mellan oss och kunden fram till det färdiga resultatet. Det är en härlig procedur i vårt jobb!
Tack för alla utmaningar, tack för fina ord om vårt lilla företag och tack för att ni ger mig och Uffe det roligaste jobb som finns!

Inga kommentarer: