onsdag 14 mars 2012

Tillverkat i silververkstaden!

Familjesmycke! Små silverhjärtan på Hjärtekedja. Har man många älskade familjemedlemmar och vill ha ett nätt halsband som ändå syns långa väger, kan det här vara alternativet!
Namnarmband! Rund mellan silverbricka som armband på ställbar vaxad bomullsrem. Silverarmband är populärt! Vi smider många - i olika utföranden, och både med maskingrayvr från vår gravyrverkstad, och sådana jag stansar för hand - bokstav för bokstav med stålstämplar och hammare.
Namnringar, 5mm breda i 2mm tjockt silver. Namnen handstansade med 2mm original, och två symbolhjärtan per ring också! Namnringar, förlovningsringar och vigselringar gör vi många nu till våren i silververkstan!
Jag hoppas på att få se många bilder sedan!.. ;o)
Namnarmband i form av ett Stort silverhjärta med gravyr. Namnen i små bokstäver, vinklade så att bäraren skall kunna läsa namnen. (Eller tvärtom! Den som står mittemot! ;o)
Vi tillverkar namnsmycken i massor av olika former och utföranden! Här är en Femstav, och tanken var till en början för fem namn. Men det går ju precis lika bra med detta smycke om man har fyra namn och vill ha te.x ÄLSKADE på en av de fem sidorna!
Eller, så har man en mening på fem ord, och sätter vi en spinnhake i silver upptill, så roterar hänget och man kan läsa de fem orden runtom alldeles utmärkt!
Små, blanka silverhjärtan med maskingravyr. Smäckra söta smycken!
Vår Klassiska silverbricka med hamrad yta. Namnet har präglats/stansats för hand in i silverbrickan med stålstämpel och hammare. Ytan har slagits med hammare dem också, för en tuffare, lite ruffligare finisch.
Klassiska silverbrickan, blank som en spegel. Smycket har stålstämplats/handstansats med typsnitt Charlie och symbolen dubbelhjärta 3.5mm.

Det får räcka med bilder för idag tror jag! Eller hur?...

Inga kommentarer: