tisdag 5 juni 2012

En egenföretagares

gräsmatta blir en vajande ängsmark, där fjärilarnas vingar flämtar lojt i vinden ovan maskrosbollarnas duniga fjun.

En egenföretagares drömmar tar början innan huvudet lagts på kudden för natten.

En egenföretagares avkommor har alltid föräldrarna - om de jobbar hemmavid - i sin omedelbara närhet, men ändå distanserat på avstånd mellan varven då arbetsuppgifterna aldrig tycks sina.

En egenföretagares utvändiga uppenbarelse kan te sig loj i hängmattan en solig stund mitt på dagen, men i hjärnan kan febril verksamhet råda med planering, uppfinning och todolistornas outsinnliga påminnelser.

En egenföretagares vänner lär sig leva med både långa perider av "frånvaro" och andra, intensiva perioder med stötning och blötning av problem och eftersökan av lösningar som egentligen kanske inte är av största intresse.

En egenföretagare kan gå till jobbet när andra går och lägger sig.
På samma sätt som egenföretagaren när andra går på semester går och jobbar lite till, för att sedan själv bestämma när semestern skall förläggas och bara strunta i allt som heter "semesterperioder".

En egenföretagare lever och arbetar med att uppfylla sin egen arbetslivsdröm. Är inte anställd för att uppfylla någon annans...

En egenföretagare kan vara precis vem som helst. Men en egenföretagare besitter stort självförtroende - även om det kanske inte syns på utsidan. Det är trots allt ett ganska stort hästjobb att driva eget.

En egenföretagare försöker hellre göra något fantastiskt och räds inte misslyckandet, än att göra ingenting och lyckas med det..

Ibland känns det som om jag är "on top of the world"!..
Här är mina älskade barn på toppen av klipporna i Öregrund..Inga kommentarer: